Utbildning

Affärssystem för utbildningsföretag

Affärssystem som är riktat för utibldningsföretag och som passar verksamhetens komplexitet är ovanlig.

CRM kan förknippas direkt med större företag, men faktum är att allt flera mindre företag upptäcker fördelarna med ett system att arbeta i. Att t.ex. samla all information om kunden på ett ställe ifrån prospekt till kund och löpande hantering
Med Webofficeone’s bredd av funktioner och rollstyrda tillgång får du en enhetlig lösning som täcker alla funktioner för alla anställda i ditt företag och genom alla processer.

CRM för utbildningsföretag

Anordnar du kurser och utbildningar så kommer du ha stor nytta av vårt CRM-verktyg med anmälningsmodul för utbildningsföretag.
Med den publicerar du enkelt information om dina resor på din webbsida och/eller på social medier.

Samtidigt tar du emot och administrerar alla anmälningar som kommer in ifrån olika kanaler. Samtidigt har vi underlättat kommunikationen med anmälning av gäster och kunder via e-post eller SMS och att enkelt få ut en lista vid själva evenemanget.

Faktureringen sköter du enkelt via ett klick till dina kunder.

Önskar du istället att ta betalt via kreditkort för dina evenemang? Inga problem! Vi kan erbjuda en integrerad lösning för betalning via DIBS/NETS. Vi kan även erbjuda stöd för delbetalning om det skulle vara ett bättre alternativ.

Med Webofficeone CRM för utbildningsföretag får du:

Ökad produktivitet genom förenklad administration
Bättre översikt för anställda och ledning, vilket ger bättre översikt och kontroll
Färdiga integrationer mot annonspublicering, ekonomisystem och betalningslösningar ger ökad flexibilitet
En plattformsoberoende (Mac, PC, Surfplatta och Mobil) lösning ger obegränsad tillgänglighet.
Vi ger dig möjligheten att affärsutveckla dina processer på ett effektivt sätt genom vårt affärssystem för utbildningsföretag: WebofficeOne.

top
Webbyrå