Säljsystem med försäljningskontoret. I Webofficeone har vi skapat en separat funktion som vi kallar för försäljningskontoret där du jobbar aktivt med dina olika försäljningsprojekt.

Det ger dig som säljare ett unikt säljstöd och som hjälper dig igenom fram till affären.

När du har affären klar flyttar du bara med ett klick över den nyblivna kunden till CRM-modulen.

Säljmodulen för säljchefer

För alla säljchefer har erbjuder vi en lösning. Ett ovärderligt verktyg för försäljning och säljledning. Vem säljer? Var i säljprocessen förlorar Arne en kund? Har vi tillräckligt aktivitet för att uppnå våra försäljningsmål? Vilka kampanjer fungerar? Vilken typ av försäljningstillfällen bör inriktas? Använd säljmodulen i Webofficeone och få svar på dessa frågor helt av sig själv.

CRM är navet i ditt säljsystem

CRM-stöd är navet i lösningen. Vi har utvecklat en CRM-modul med omfattande funktionalitet. Här finner du allting du kan behöva för att vårda dina kunder.

CRM – Custom Relationship Management betyder ju kundvårdssystem. Här lagras detaljerad information om kunder som namn, adress m.m. Men även mer personlig information.

CRM-stödet ger dig marknadsfördelar

Om du har kunder som föredrar en viss bilmodell – låt oss säga BMW – så kan det vara trevligt att skicka ett vykort med en BMW på hans eller hennes födelsedag – även om du säljer datorer.

Det visar att du bryr dig om att hålla en personlig kontakt med dina kunder. Sådan information kan lagras i ett CRM och mycket mer.

I Webofficeone CRM så får man en snabb överblick över kunder, kontakter, status, logguppgifter, arkiverad e-post och dokument, samt ekonomisk status. Vilket förenklar för dig.

I Webofficeone arbetar du enkelt med ditt företags alla delar och får en total överblick över hela verksamheten.

CRM-modulen kombineras med försäljningskontoret

När du har lagt in kunden från försäljningskontoret i CRM -modulen finns alltså kunden sparad i systemet och du kan fortsätta vårda denna. Säljchefen får också en överblick över vad som händer. Allt detta gör Webofficeone till ett utmärkt säljsystem!

top
Webbyrå