Integrerat CRM-system

Spara tid med Sveriges mest integrerade CRM-
system – Webofficeone

För att ge dig en effektiv arbetsdag är modulerna i Webofficeone väl integrerade med varandra. Dessutom är Webofficeone det CRM-system i Sverige som har mest integration med andra system. Integrationerna är klara och väntar bara på att tas i drift, utan att du som kund behöver betala för integrationsarbetet.

Här nedan finns en lista över vilka system/bolag som Webofficeones CRM-system integrerar med.

Vårt CRM-system är integrerat med:

Telefoni

Webofficeone är integrerat med Ice mobiltelefoni. Integrationen innebär att du slipper ange nummer – klicka bara på kontakten i Webofficeone, så ringer din mobil upp. Du ser också på skärmen vem det är som ringer när någon ringer till dig och kan direkt göra noteringar på kundkortet.

Även om personen som ringer inte finns i ditt system så ser du fortfarande vem som ringer (Eniro) och kan upprätta en ny kundkontakt med ett klick.

Du kan också koppla över samtalet till kollegor som är tillgängliga (du kan se vilka som är tillgängliga eller upptagna på skärmen) om du skulle behöva göra det.

http://www.ice.net/

Redovisning

Faktura/löneuppgifter överförs med ett tangenttryck från Webofficeone direkt in i redovisningssystemet/lönesystemet. Varför?

Du sparar flera minuter för varje faktura-/löneunderlag du slipper att registrera manuellt i ditt ekonomisystem. Det kan potentiellt röra sig om många timmar per månad.

Partner faktura:

Agro – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Axapta -Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
DI-Systemer-Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Duett – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
E-conomic – Sömlös integration som gör alla fakturor som körs i Webofficeone automatiskt visas som färdiga fakturor i e-conomic.
Mamut -Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Tripletex– Realtidsöverföring av fakturadata från Webofficeone faktura. Överföring av timmar för löneunderlag.
Rubicon – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Uni Micro – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Visma Avendo – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
Visma Business – Överföring av fakturadata från Webofficeone faktura
X-Ledger – Sömlös integration som gör alla fakturor som körs i Webofficeone automatiskt visas som färdiga fakturor i X-Ledger

Partner lön

Visma lønn
Överföring av löneunderlag från Webofficeone
Huldt & Lillevik
– Överföring av löneunderlag från Webofficeone
Mamut
Överföring av löneunderlag från Webofficeone

Fakturering

Om du använder fakturering så överförs fakturainformation automatiskt till din faktureringspartner när du fakturerar.

Aktiv Kapital – Sömlös integration som gör alla fakturor som körs i Webofficeone automatiskt till Aktiv Kapitals faktureringssystem.
Høkas –  Filer för import i Høkas system blir automatisk producerade och skickade.
Visma Collectors
Nordea Finans
Sparebank 1

Inkasso

Aktiv Kapital – Sömlös integration som gör alla fakturor som körs i Webofficeone automatiskt till Aktiv Kapitals inkassosystem.
Lindorff – Sömlös integration som gör alla fakturor som körs i Webofficeone automatiskt till Lindorff faktureringssystem.

Varuregister, import av

Maxbo – Automatisk hämtning / uppdatering av varuposter från Maxbo
Nelfo – Automatisk hämtning / uppdatering av varuposter från Nelfo

CRM

Eniro – Fyll i kundkort automatiskt med kontaktdata från Eniro
Möjlighet att söka efter företagskund med såväl namn som organisationsnummer
Möjlighet att söka efter privatperson med såväl mobilnummer som namn.
Kontinuerlig övervakning av kunduppgifter och meddelande om något har ändrats.
Experian – kreditvärdighet – Klicka på kundkortet och få omedelbar uppdatering på kundens kreditvärdighet.
FogBugz – är ett av världens mest använda supportsystem och används till exempel av Intel, eBay, Sony och Microsoft. Integrationen ger dig möjlighet att få en fullständig översikt över supportcases på kundkortet i Webofficeones CRM samt möjlighet att lägga upp nya ärenden.
Lindorff
LinkedIn – Kopplingen till Linkedin låter dig koppla företagskort och kontaktkort med Linkedin. På företagskortet kan du se vilka kontakter i ditt Linkedin-nätverk som är associerade med företaget. På kontaktkort får du kontaktpersonens LinkedIn-profil.

Rekrytering / Bemanning

FINN – Som användare av rekryteringsmodulen i Webofficeone kan du välja att låta tjänster som du utlyser publiceras på FINN. Annonsen som publiceras kommer också att innehålla en länk för CV-registrering, CV sparas sedan automatiskt i Webofficeone
NAV – Som användare av rekryteringsmodulen i Webofficeone kan du välja att låta tjänster som du utlyser publiceras på NAV. Annonsen som publiceras kommer också att innehålla en länk för CV-registrering, CV sparas sedan automatiskt i Webofficeone.
Monster – NO/SE
no – NO
Arbetsformedlingen – SE

Kommunikation

Microsoft Exchange – Som användare av Webofficeone behöver du inte Exchange då du redan har alla funktioner som tillhandahålls. Om du redan har Exchange och absolut vill behålla det, så kan du skapa synkronisering av både e-post, kalender och kontakter – åt endera eller båda hållen.
SMS SMS-tjänster är integrerade i Webofficeone på flera punkter, bl a kalenderpåminnelser, anmälan om nya aktiviteter, etc. Man kan också göra masskick per SMS till olika urval från CRM-systemet.
Toveis – SMS (SMS med svarmöjlighet)
top
Webbyrå