Kursadministrationssystem

Kursadministrationssystem och bokningsadministration för utbildningsföretag som förenklar din kurshantering. För att hantera en stor mängd med kurser så krävs det också ofta en omfattande administration. Att nå ut med rätt information till lärare, elever och övrig personal är inte alltid det lättaste. I Webofficeone finns en boknings och kursadministrativ modul som effektivt hanterar företagets kurskatalog.

Vad det gäller bokningsadministrationen så kan du nu en god översikt över vilka aktiviteter som är bokade, var dom finns rent fysiskt och vilka som ska delta i aktiviteten m.m. Till exempel kan receptionisten i ett företag hålla koll på vilka anställda som har bokat vilket hotellrum etc.

Kurshantering och administration av kurser

  • Skapa kurser som kunderna kan anmäla sig till via er hemsida.
  • Bifoga fördjupad information om de olika kurserna som t.ex. kursprogram, hotellinformation och kursledare.
  • Skapa externa länkar till samarbetspartners.
  • Möjlighet att kategorisera olika kurser för listning.
  • Möjlighet att spara kursdetaljer för återanvändning.
  • Automatisk fakturering via mail eller brev.
  • Kortbetalning via nätet vid behov.

Kursadministratörens hjälpreda: Webofficeone

Det finns oftast tillräckligt med saker att göra för en kursadministratör. Vi förenklar vardagen för den personen genom att ta fram enkla verktyg för kursdeltagarna att förstå och hantera. Kursdeltagarna får det enklare att registrera sig för kurserna samt får påminnelser och information vid rätt tillfälle.

Kursadministratören får den hjälp den behöver av att veta när kurserna blir bokade och när kursen blir överbokad. Kurshantering är inte så enkelt som tror vid första ögonkastet, utan det är oftast ett antal fler parametrar som får saker och ting att fungera.

Kort sagt: Här finns allt du behöver som kursadministratör för din kursadministration på effektivt sätt.

top
Webbyrå