Frequently Asked Questions – Vanliga frågor

Nedan presenteras de vanligaste supportfrågor vi får.

Tveka inte att höra av dig om du har andra frågor!

 • Hur sparar jag mina mail i Webofficeone?

  I Webofficeone har du den unika möjligheten att spara mailet direkt på kontaktkortet, projekt eller uppdrag. Funktionen kallas för ”Arkivering” och är en unik funktion. Du slipper inte bara att lägga upp en massa mappar utan ”Akrivering” fungerar även som en intern delningsfunktion så att dina kollegor också kan ta del av informationen.

   

 • Vad skall jag ha ett Dokumentarkiv till när vi har Drop-box?

  Dokumentarkiv fungerar som ert eget intranät eller Drop-box som bara du och dina kollegor har access till. Drop Oftast betalningsfria lagringstjänster på nätet kan ifrågasättas när det gäller säkerheten. Du kan även dela ut specifika mappar till alla inom en grupp etc..

 • Hur fakturerar jag min kund?

  Vår lösning har en egen faktureringsklient som gör att du sömlöst kan ta fram och skicka fakturor till dina kunder och få dem automatiskt sparade direkt på kundkortet.

  Faktureringsdata från webofficeone överförs med ett klick rätt in i ditt ekonomi/bokföringssystem. Faktureringsklienten samverkar i sin tur med de ledande ekonomi och bokföringssystemen.

  Varför? Du sparar därmed minuter för varje faktura som produceras som du slipper mata in manuellt i ditt bokföringssystem. Detta i sin tur, gör att du potentiellt sparar in flera timmar per månad.

  Finns ditt ekonomi- eller bokföringssystem med på vår lista så ordnar vi en lösning för dig.

 • Varför skall jag ha en integrerad lösning?

  Du/Ni slipper att transportera data mellan olika program vilket kan vara tidsödande. Dessutom får ni en samlad bild över affärer och projekt.

 • Måste jag skicka CV och Kandidatpresentation separat till min uppdragsgivare?

  Nej inte alls. Via en delningsfunktion får uppdragsgivaren din tillgång till alla nödvändiga dokument som du vill dela med dig av. Alternativt kan du stänga av sagda delningsfunktion

top
Webbyrå