CRM Upplands Väsby

CRM är idag hetare än någonsin. Behovet att arbeta med kundvård har aldrig varit större. Och aldrig tidigare har det funnits så många tekniska möjligheter till avancerad kundbearbetning som idag. Vi tror att det i Upplands Väsby finns många som har någon form av lösning för detta. Men har du hittat en lösning som passar för dina behov?

Vad är CRM

Olika CRM system för verksamheter i Upplands Väsby

Ett CRM-system kan fylla många olika behov. Alla företag i Upplands Väsby har ett behov att vårda sina kunder.

Det kan vara allt ifrån en adressbok med alla dina kunders uppgifter till ett integrerat system med produktion, fakturering, löner och ekonomi. Då har det blivit ett affärssystem istället. Integration är ett ord vi brinner för.

Att sömlöst kunna hantera affärsflödet, från första kontrakt och offert till affär och fakturering. Det är det som vi är bäst på.

Webofficeone är ett unikt system för att stödja dina affärer i Upplands Väsby

Tar din marknadsföring leverans och administration för mycket tid? Talar inte de olika system som du har i ditt arbetsflöde med varandra så att du är tvungen att lägga ned mycket tid i onödan på att lägga in samma information på flera ställen?

Vi kan hjälpa dig att skapa ett ”flow” i ditt arbete. CRM-modulen är navet i våra lösningar, sedan kan vi erbjuda olika unika branschlösningar för att skapa en lösning som fungerar för dig. Vi kan även gå ett steg längre om du så vill och har behov och skräddarsy en lösning för just dina och ditt företags specifika behov.

CRM Upplands Väsby – din partner när det gäller CRM och Affärssystem

Vi hjälper dig i Upplands Väsby att få till dina CRM och Affärssystem, för just ditt företag, efter dina behov och önskemål. Var du och ditt företag än finns i Upplands Väsby. Oavsett om du finns i:

  • Ed
  • Fresta
  • Hammarby

Kort sagt så är vi din partner när det gäller att utforma, anpassa och/eller skräddarsy ditt CRM och ditt Affärssystem.

Vi söker också samarbete på CRM-området i Stockholm

Vi söker också samarbetspartner i Stockholm. Vi tror att du jobbar som konsult inom IT och/eller CRM. Eller jobbar du kanske idag med annat och brinner liksom vi för integration av CRM och affärsflöden? Isåfall är vi intresserade att ta ett första samtal med dig.

Så tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag!

Boka Visning Bli samarbetspartner
top
Webbyrå