Affärsutvecklare

Det låter som något som är avsett för stora företag. Tack vare IT-molnet så finns det dock idag lösningar som är perfekt anpassade för små och medelstora företags behov. Vi tror att det finns många som har behov av någon form av lösning för detta.

Kundvården kan sedan ske på olika sätt, och också på flera olika nivåer.

Olika affärssystem och vilket passar bäst

För att ett CRM-arbete skall fungera måste ett kundinriktat arbetssätt införas i organisationen, som bygger definierade affärsprocesser och utvecklade IT-stöd som driver de förbättrade processerna och ger rätt information  till medarbetarna.

Om information från olika datakällor i en organisation samlas för att ge en helhetssyn på varje enskild kund i realtid, kan medarbetare inom områden som försäljning, kundsupport och marknadsföring fatta snabba underbyggda beslut om korsförsäljning och merförsäljning på olika affärsmöjligheter som dyker upp och att dessa ligger i linje med företagets marknadsstrategi och positionering.

Integration är ett ord vi brinner för. Att sömlöst kunna hantera affärsflödet från första kontrakt och offert till affär och fakturering. Det är det som vi är bäst på.

Webofficeone är ett unikt system för att stödja dina affärer

Vårt affärssystem knyter samman allt detta i en sömlös lösning där du som kund bara behöver lägga in information en gång. Informationen följer dig sedan igenom hela din affärsprocess från första kontakt till senaste faktura. ”Från ax till limpa” så att säga.

Om du t.ex. jobbar med kundprojekt, kursverksamhet eller events erbjuder vi nyckelfärdiga lösningar. Du sparar in en massa administrationstid vilket i sin ger möjlighet till ökade marginaler. Vi hjälper dig också att spara in kostnader för andra kringsystem då vi erbjuder en komplett lösning – Det kan också bidra till förbättrad resultatrad.

Vi söker nu samarbetspartners inom affärssystemområdet runt om i Sverige!

Vi söker nya samarbetspartners runt om i Sverige. Vi tror att du kanske jobbar som affärsutvecklare eller med affärssystem någonstans i Sverige. Alternativt jobbar du idag kanske med annat men brinner liksom vi för integration av CRM och affärsflöden. Är du intresserad av ett samarbete?

I så fall är vi intresserade att ta ett första samtal med dig. Tveka inte, ta kontakt med oss redan idag!

 

top
Webbyrå