Affärsutvecklare Alingsås

Affärsutvecklare – det låter som någon som är specialiserad för stora företag, eller hur? Men tack vare IT-molnet så finns det idag lösningar som är anpassade för små och medelstora företag.

Vi tror att det i Alingsås finns många som har någon form av lösning för detta. För att sy ihop det och få det att fungera så optimalt som möjligt så behöver du nog ändå ta hjälp av en affärsutvecklare.

Affärsutveckling för verksamheter i Alingsås

För att ett CRM-arbete skall fungera måste ett kundinriktat arbetssätt införas i organisationen, som bygger definierade affärsprocesser och utvecklade IT-stöd som driver de förbättrade processerna och ger rätt information till medarbetarna.

Om information från olika datakällor i en organisation samlas för att ge en helhetssyn på varje enskild kund i realtid, kan medarbetare inom områden som försäljning, kundsupport och marknadsföring fatta snabba underbyggda beslut om korsförsäljning och merförsäljning på olika affärsmöjligheter som dyker upp och att dessa ligger i linje med företagets marknadsstrategi och positionering.

Integration är ett ord vi brinner för. Att sömlöst kunna hantera affärsflödet från första kontrakt och offert till affär och fakturering. Det är det som vi är bäst på.

Webofficeone unika system stödjer din verksamhets affärer

Vårt affärssystem knyter samman allt detta i en sömlös lösning där du som kund bara behöver lägga in information en gång. Informationen följer dig sedan igenom hela din affärsprocess från första kontakt till senaste faktura. ”Från ax till limpa” så att säga.

Om du t.ex. jobbar med kundprojekt, kursverksamhet eller events erbjuder vi nyckelfärdiga lösningar. Du sparar in en massa administrationstid vilket i sin ger möjlighet till ökade marginaler. Vi hjälper dig också att spara in kostnader för andra kringsystem då vi erbjuder en komplett lösning – Det kan också bidra till förbättrad resultatrad.

Boka Visning

Vi söker samarbete inom affärssystemområdet i Alingsås

Vi söker också samarbetspartner i Alingsås. Oavsett om du finns i:

  • Alingsås
  • Erska
  • Hemsjö
  • Långared
  • Magra
  • Stora Mellby
  • Ödenäs

Vi tror att du jobbar med affärsutveckling eller affärssystem. Alternativt jobbar du idag kanske med annat och brinner liksom vi för integration av CRM och affärsflöden? I så fall är vi intresserade av att ta ett första samtal med dig.

Så tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag!

Bli samarbetspartner
[/columns6]
top
Webbyrå