Affärssystem Landskrona

Affärssystem låter som något som är avsett för stora företag. men tack vare IT-molnet så finns det idag lösningar som är anpassade för små och medelstora företag. Vi tror att det i Landskrona finns många som har behov av någon form av lösning för detta.

Olika affärssystem för verksamheter i Landskrona

Ett CRM-system kan fylla många olika behov. Alla företag i Landskrona har ett behov att vårda sina kunder.

Det kan vara allt ifrån en adressbok med alla dina kunders uppgifter till ett integrerat system med produktion, fakturering, löner och ekonomi. Då har det blivit ett affärssystem istället. Integration är ett ord vi brinner för.

Att sömlöst kunna hantera affärsflödet, från första kontrakt och offert till affär och fakturering. Det är det som vi är bäst på.

Webofficeone är ett unikt system för att stödja dina affärer

Vårt affärssystem knyter samman allt detta i en sömlös lösning där du som kund bara behöver lägga in information en gång. Informationen följer dig sedan igenom hela din affärsprocess från första kontakt till senaste faktura. ”Från ax till limpa” så att säga.

Om du t.ex. jobbar med kundprojekt, kursverksamhet eller events erbjuder vi nyckelfärdiga lösningar. Du sparar in en massa administrationstid vilket i sin ger möjlighet till ökade marginaler.

Vi hjälper dig också att spara in kostnader för andra kringsystem då vi erbjuder en komplett lösning – Det kan också bidra till förbättrad resultatrad.

Boka Visning

Vi söker också nya samarbeten inom affärssystem i Landskrona

Vi söker också nya samarbetspartners i Landskrona. Oavsett var i Landskrona du kan befinna dig:

  • Annelöv
  • Asmundtorp
  • Glumslöv
  • Härslöv
  • Landskrona
  • Sankt Ibb
  • Saxtorp
  • Tofta

Vi tror att du jobbar med affärsutveckling eller affärssystem. Alternativt jobbar du kanske med annat och brinner liksom vi för integration av CRM och affärsflöden? I så fall är vi intresserade att ta ett första samtal med dig.

Så tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag!

Bli samarbetspartner

 

top
Webbyrå