Affärssystem CRM småföretag

Affärssystem CRM låter som något som är avsett för stora företag. men tack vare IT-molnet så finns det idag lösningar som är anpassade för små och medelstora företag. Vi tror att det runt om i Sverige finns många som har behov av någon form av lösning för detta.

Olika affärssystem och vilket passar bäst

Man kan säga att om företaget har ett kundregister, något som håller reda på affärsflödet och till sist något som håller reda på ekonomin – fakturering och bokföring alltså så finns det ett affärssystem som stödjer affärerna. Dock kan det vara så att att du får lägga tid på dubbelarbete då dessa inte pratar med varandra. Eller så kanske gör det det men det fungerar inte så bra.

Integration är ett ord vi brinner för. Att sömlöst kunna hantera affärsflödet från första kontrakt och offert till affär och fakturering. Det är det som vi är bäst på.

 

Webofficeone är ett unikt system för att stödja dina affärer

Vårt affärssystem knyter samman allt detta i en sömlös lösning där du som kund bara behöver lägga in information en gång. Informationen följer dig sedan igenom hela din affärsprocess från första kontakt till senaste faktura. ”Från ax till limpa” så att säga.  Om du t.ex. jobbar med kundprojekt, kursverksamhet eller events erbjuder vi nyckelfärdiga lösningar. Du sparar in en massa administrationstid vilket i sin ger möjlighet till ökade marginaler Vi hjälper dig också att spara in kostnader för andra kringsystem då vi erbjuder en komplett lösning – Det kan också bidra till förbättrad resultatrad.

Vi söker och samarbete inom affärssystemområdet runt om i Sverige

Vi söker också samarbetspartner runt om i Sverige. Vi tror att du jobbar affärsutveckling eller affärssystem alternativt jobbar med annat och brinner liksom vi för integration CRM och affärsflöden. Då är vi intresserade att ta ett första samtal med dig

Så tveka inte utan ta kontakt med oss redan idag!

 

 

top
Webbyrå